Boeken

Op 4 juni 2020 verscheen mijn langverwachte eerste debuutroman ooit via uitgeverij Thomas Rap. Geel is de kleur van de zomer, zo heet-ie. Koop hem via je lokale boekhandel (dat kan gewoon online) en liever niet via zo’n modern postorderbedrijf, want zonder de kennis en het enthousiasme van boekhandelaren stort het hele literaire kaartenhuis in. Over Bol en Amazon en zo hoeven we ons geen zorgen te maken, die kunnen prima leven van de verkoop van frituurpannen, tandenstokers en antiroosshampoo.

In 2017 verscheen Toen wij naar Oostenrijk gingen, liepen er paarden en koeien op de weg. Het is een prima bundel, al zeg ik het zelf. Je kunt hem niet meer bestellen, hij is uitverkocht. Er zijn er ongeveer 350 in omloop. Dat betekent dat 1 op de 50.000 Nederlanders er eentje bezit. Als je er elke dag vijftig mensen naar vraagt dan heb je met een beetje geluk binnen drie jaar iemand te pakken die hem heeft. Misschien mag je hem lenen. Hij staat soms ook op Boekwinkeltjes.

In 2015 verscheen De zwarte ooievaar. Ook dat is een prima bundel. Hij kreeg vier van de vijf sterren in Nieuwe Revu. Dat is een toonaangevend tijdschrift. De zwarte ooievaar is uitverkocht. Dan toch maar die roman kopen (zie hierboven).

Wilt u mij boeken?
Dat kan ook. Ik kan ontzettend goed voorlezen uit eigen werk. Desgewenst schrijf ik speciaal voor de gelegenheid een verhaal. Het maakt niet uit wat die gelegenheid is. Mail gerust, dan hebben we het er even over.