Boeken

Op 4 juni 2020 verschijnt mijn langverwachte eerste debuutroman ooit via uitgeverij Thomas Rap. Geel is de kleur van de zomer, zo heet-ie. Mooie titel. Koop hem via je lokale boekhandel (dat kan gewoon online) en liever niet via zo’n modern postorderbedrijf, want zonder de kennis en het enthousiasme van boekhandelaren stort het hele literaire kaartenhuis in. Over bolenamazonenzo hoeven we ons geen zorgen te maken, die kunnen prima leven van de verkoop van frituurpannen, tandenstokers en antiroosshampoo.

In 2017 verscheen Toen wij naar Oostenrijk gingen, liepen er paarden en koeien op de weg. Het is een prima bundel, al zeg ik het zelf. Je kunt hem bestellen door mij te mailen. Hij kost pak ‘m beet negen euro en vijftig eurocenten. Eventueel kan er met bitcoins betaald worden. Ik ben heel modern. Hij is trouwens uitverkocht. Soms staat hij op Boekwinkeltjes.

In 2015 verscheen De zwarte ooievaar. Ook dat is een prima bundel. Hij kreeg vier van de vijf sterren in Nieuwe Revu. Dat is een toonaangevend tijdschrift. De zwarte ooievaar kost eveneens negen euro en vijftig eurocenten. Ik vind dat een mooi prijsje. Ook uitverkocht, helaas. Dan toch maar die roman kopen (zie hierboven).

Wilt u mij boeken?
Dat kan ook. Ik kan ontzettend goed voorlezen uit eigen werk. Desgewenst schrijf ik speciaal voor de gelegenheid een verhaal. Het maakt niet uit wat die gelegenheid is. Mail gerust, dan hebben we het er even over.